در این گزارش تولیدکنندگان بین المللی صنعت فرش درمورد این عوامل تاثیر گذار در فروش این محصول ارزشمند سخن می گویند.
به نظر شما چه روند هایی در زمینه ی فروش، جمعیت شناسی، طراحی الگو وسبک، مسائل اقتصادی و قیمت گذاری باید انجام شود تا در صنعت فرش بتوان از سود بهینه حداکثر بهره برداری را کرد؟
از آنجایی که صنعت فرش، روز به روز در حال حرکت به سمت الگوی ماشینی بوده است و رشد تولید آن در چند سال اخیر نیز افزایش پیدا کرده است، اما با توجه به الگوی قیمت گذاری در بازار بین المللی از طرف کشور چین، نسبت عرضه به تقاضا در کشور های دیگر در حال کاهش یافتن است. با این حال در طول یک سال اخیر، تقاضای مردم برای فرش های دستباف کمتر از فرش های ماشینی شده است. هم در بحث قیمت گذاری و هم در بحث تنوع رنگ های به شدت زنده و الگوی های متنوع، مردم خواهان خرید فرش ماشینی بیشتر از فرش دستباف هستند. با این حال، پیش بینی می شود که تا سال 2028، نرخ تقاضا برای مسکن حدود 5.5% رشد داشته و به دنبال افزایش پروژه های مسکن، مردم علاقه ی زیادی به نوسازی یا بازسازی خانه ها داشته و در نهایت استفاده از فرش ها با طرح ها و الگوی های جدید ارزش زیبایی شناختی ملک را دوچندان می کند.
آمریکای شمالی، سهم بزرگی از بازار جهانی فرش های تزئینی و دکوراتیو را به خود اختصاص داده است و پیش بینی می شود تا سال 2028 بیش از 2.5 میلیارد دلار ارزش بازار این منطقه باشد؛ زیرا یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار رشد صنعت فرش در این منطقه، گسترش سریع فعالیت های ساخت وساز مسکن به ویژه در ایالات متحده است. همچنین پیش بینی می شود تا سال 2028، منطقه ی اقیانوسیه نیز بیشترین سود را در صنعت فرش به ثبت برساند زیرا با افزایش فعالیت های ساختمانی، مسکونی و تجاری در کشور هایی چون چین، هند ، ژاپن و آسیای شرقی به همراه رشد تقاضای مصرف کنندگان بازار فرش نیز سهم زیادی را به خود اختصاص دهد.
معرفی برترین رقبای فرش های تزئینی در صنعت فرش بازارهای جهانی
از برترین رقبای فرش تزئینی می توان به: گروه بالتا (Balta)، فرش شرقی بخارا ( Bukhara)، صنایع موهاک (Mohawk)، شرکت فرش کپل (Capel)، فرش بین الملیی هارونیان ( Harounian)، آگنلا ( Agnella)، فرش کالاتی (Kalaty)، میلیکن (Milliken) و شرکت مومنی (Momeni) اشاره کرد.
علاوه بر آن، شرکت های بسیاری در سرتاسر دنیا در حال همکاری با یکدیگر برای تقویت جایگاه خود در صنعت هستند. برای مثال در سال 2021، شرکت آمریکایی RugsUSA، یک شرکت تجارت الکترونیک پیشرو با فروش آنلاین فرش و محصولات دکور خانه توافق نامه ای با شرکای Francisco برای سرمایه گذاری در تجارت کفپوش برای فروش در فضای کسب و کار دیجیتالی امضا کرد.
گزارشات و تحقیقات بازار در مورد فرش های تزئینی با بررسی و پوشش عمیق در حوزه صنعت فرش از سال 2018 تا 2028 برای بخش های زیر است:
- فرش دستباف مدرن
- فرش کاملا دستباف ( سبک قدیمی)
- فرش ماشینی
- لول بافت (شیوه ی تخت)
و غیره
مواد مورد استفاده در بافت فرش نیز عبارتند از:
- پشم
- ابریشم طبیعی
- نایلون
- پنبه
- پلی استر
- کنف هندی
کانال های توزیع فرش:
- توزیع کنندگان / عمده فروشان
- هایپرمارکت ها
- مغازه های فرش فروشی
- خرده فروشی آنلاین
و در نهایت مناطق زیر، بیشترین تقاضا را برای خرید و فروش فرش داشته اند:
آمریکای شمالی، ایالات متحده، کانادا، اروپا، فرانسه، کشور پرتغال، اسپانیا، ایتالیا، یونان، لهستان، رومانی، روسیه، آلمان، انگلستان، آسیا و اقیانوسیه، چین، ژاپن، هندوستان، آمریکای لاتین، برزیل، آرژانتین، مکزیک، شیلی، خاورمیانه و آفریقا، آفریقای جنوبی، شورای همکاری خلیج فارس
ارزش بازار فرش های تزئینی در صنعت فرش چقدر تخمین زده می شود؟
بر اساس گزارشی که از GMI بدست آمده است، اندازه و ازرش بازار فرش های تزئینی در سال 2021 از مرز 3.5 میلیارد دلار فراتر رفت و در ادامه پیش بینی می شود که از سال 2021 تا 2028، با رشد 6% مواجه شود.
علیرغم مشکلاتی مانند در دسترس بودن کانال های فروش در فضای دیجیتال و رقابت شدید با تنوع بیشمار کفپوش ها، تقاضا برای فرش به سرعت در حال افزایش است و به دلیل گسترش ساخت و ساز مناطق مسکونی در کشور های در حال توسعه این روند روز به روز در حال افزایش است.
علاوه بر آن، بر اساس گزارشاتی دیگر از روزنامه ی PRNewswire از نیویورک در 23 سپتامبر 2021 که مطالعات وسیعی در زمینه ی تحقیقات بازار فرش و تجزیه و تحلیل های دقیقی در زمینه ی روند پیشرفت بازار، چشم انداز منطقه ای، فضای رقابتی و بخش بندی بازار در جوامع مختلف انجام شد صنعت فرش و موکت در سال های 2021 تا 2025 به میزان 5.03 میلیارد رشد می کند و بیش از 2.59% پیشرفت خواهد داشت.
درست است که تقاضا برای فرش در چند دهه اخیر در کشور های در حال توسعه در اوج خود بوده و سپس کمی افت پیدا کرده است. با این حال در سال های اخیر این روند کمی دستخوش تغییراتی شده زیرا مردم هزینه ی بیشتری برای ایجاد تغییرات در فضای دکوراسیون داخلی منازل یا محل کار خود صرف می کنند به همین دلیل این روند افزایشی خود سهم چشم گیری در پشت سر گذاشتن بحران اقتصادی در این حوزه به واسطه ی افزایش تقاضای مجدد مردم در این بازار شده است.
بر اساس این گزارش، بازار فرش های تزئینی و خرید اینترنتی از فروشگاه های خرده فروشی آنلاین فروش فرش قرار است تا سال 2028، بیش از 30% از سهم درآمد بازار را به خود اختصاص دهد. با توجه به اینکه مردم بخاطر همه گیری و شیوع ویرویس COVID-19 یا همان کرونا، وقت زیادی را در خانه سپری می کنند تقاضا برای داشتن فضاهایی با دکوراسیون جذاب در خانه ها نیز افزایش یافته است و به احتمال زیاد فرصت های جدید و بالقوه ای برای صنعت فرش و قالی بافی در سرتاسر دنیا ایجاد خواهد شد که هم اکنون نیز بسیاری از فروشگاه های تخصصی که وب سایت شرکتی و آنلاین فروش انواع فرش را دارند و خرده فروشی های آنلاین، تجربه ی سود آوری و بهره برداری مناسب ازین فرصت را داشته اند.
همان طورکه می دانیم تجارت فرش نقش بزرگی در توسعه ی اقتصادی کشور های در حال توسعه مانند هند، چین، ایران، ترکیه و غیره داشته است. اگرچه سهم قرنطینه، بسته شدن تاسیسات تولیدی، مهاجرت کارگران و بافندگان ماهر بدون تاثیرات مخرب و بروز مشکلات در این صنعت نبوده است. بنابراین تجارت فرش نیز با سختی ها و موانع بسیاری در این دوره مواجه شد که با کاهش صادرات و ارزش تجاری این محصول نفیس بوده ایم. بنابراین تمام جنبه های اصلی و مهم در این صنعت پربازده و سودآور از جمله تجزیه و تحلیل دقیق از نمای کلی بازار، محرک های بازار، بررسی فرصت ها و تهدید ها و برنامه های کاربردی بالقوه می تواند کمک به رشد و ارتقا در این زمینه ی به خصوص کند تا کسب و کار ها بتوانند برای تصمیم گیری بهتر متمرکز بشوند. در ادامه قصد داریم لیستی به برترین بازیگران کلیدی صنعت فرش در بازار های جهانی اشاره کنیم.
معرفی 5 برند برتر بین المللی در صنعت فرش
- شرکت برکشایر هاتاوی (Berkshire Hathaway)
- هولدینگ ایکیا ( Inter IKEA Holding BV)
- ویکتوریا پی ال سی (Victoria PLC)
- تای پینگ ( Tai Ping)
- گروه تارکت (Tarkett Group)
آشنایی با فناوری واقعیت افزوده و نحوه استفاده از آن در صنعت فرش
تکنولوژی واقعیت افزوده یا Augmented Reality یکی از تکنولوژی های نوینی است که پا به عرصه ظهور در فضای آنلاین گذاشته است. کاربرد این تکنولوژی در تلفیق دنیای واقعی و دنیای مجازی با یکدیگر است. حال این تکنولوژی چه کمکی به صنعت فرش می کند ؟
واقعیت افزوده در زمینه معرفی و نمایش محصولات به صورت مجازی و فروش آن می تواند ابزار بسیار قوی و موثری باشد. ضعف یا شاید بهتر است بگوییم حلقه گمشده صنعت دکوراسیون و لوازم خانگی (اعم از دیجیتال یا دکوراتیو) برای فروش در عصر دیجیتال ، چه به صورت حضوری و چه به صورت اینترنتی ، همین تکنولوژی است.
با این تکنولوژی شما میتوانید محصولات خود را به صورت مجازی و البته کاملا موثر ، به محل مشتری بفرستید. به این صورت که آن را در محلی که می خواهند آن را استفاده کنند با کمک این تکنولوژی آن را امتحان کنند. ببینند آیا به خانه شان می آید یا نه؟ رنگ و رویش با سایر المان ها و عناصر آن محل خوب جور در می آید یا نه ؟
هنگامی که کاربر نهایی یا همان مصرف کننده محصول آن را ببیند که چقدر سازگار با محیطش است ، شوق خواستن آن برایش چند برابر می شود. و بیشتر تمایل به خرید و تهیه کردن آن دارد.
Recent Comments