آمار صنعت فرش
هنگامی که راجع به فرش صحبت میکنیم ، قدمت کلام به هزاره پنجم پیش از میلاد می رسد. صنعت فرش یکی از قدیمی ترین صنعت های جهان است که با گذشت زمان نه تنها از ارزش مادی و معنوی اش کاسته نشده بلکه رو به افزایش است.
آمار صنعت فرش در جهان
( + آمار صنعت فرش از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۸ میلادی )
مطالعات و تحقیقات بازار برای جمع آوری آمار صنعت فرش جهان بر اساس موارد زیر انجام شده است:
- جنس و متریال (نایلون ، پلی استر ، الیاف مصنوعی و غیره)
- مصرف کننده نهایی (مسکونی و اداری – تجاری)
- کانال های فروش (هایپرمارکت ها ، فروشگاه های تخصصی فرش و کانال فروش آنلاین یا اینترنتی)
- کلاس قیمتی محصول (اقتصادی و گران قیمت)
- مناطق مورد مطالعه : آسیا ، خاورمیانه ، آفریقا ، اروپا ، استرالیا ، آمریکای شمالی و جنوبی)

طبق مطالعات انجام شده برای آمار صنعت فرش در کل جهان در سال ۲۰۱۸ اندازه بازاری به رقم ۵۱.۹ میلیارد دلار و در سال میلادی گذشته (۲۰۲۱) اندازه بازار آن به عدد ۶۱.۹ میلیارد دلار رسیده که رشد 10 میلیارد دلاری داشته.
همچنین پیش بینی ها حاکی از آن است که تا سال ۲۰۲۸ رشد این بازار ادامه داشته باشد و به عدد ۷۳.۹ میلیارد دلار برسد.
این به معنی رشد ۴.۶ ٪ سالانه این بازار است.
%
رشد سالانه بازار بیش از 4%
%
رشد بازار از 2018 تا 2028 بیش از 43%
معرفی ابزار های نوین برای صنعت فرش
واقعیت افزوده برای صنعت فرش
واقعیت افزوده یا Augmented reality یک تکنولوژی در حال ظهور در تدوین استراتژی بازاریابی و فروش در دنیای دیجیتال مارکتینگ است.
واقعیت افزوده به کسب و کار شما این امکان را می دهد تا تنها به کمک تلفن هوشمند خود، تجربیات منحصر به فردی را برای مشتریان خود رقم بزنید. AR یک ابزار مهم و ارزشمند برای افزایش فروش و افزایش ارزش منحصر به فرد بودن یک برند را در اختیار شما قرار خواهد داد. گزارشات حاکی از آن است که استفاده از تکنولوژی واقعیت افزوده تا به حال توانسته ۲۵٪ بازده فروش کسب و کار های آنلاین را افزایش داده و کانال جذب درآمد بیشتری برای یک کسب و کار داشته باشد.
همچنین برخلاف تصور برخی از خرده فروشان، الگو سازی طرح فرش ها به کمک واقعیت افزوده، کار پیچیده یا گرانی نیست و به لطف دسترسی به این فناوری سودمند هم اکنون مدلسازی و امتحان کردن رنگ ها و طرح های متنوعی از فرش ها بر روی سطوح صاف به راحتی امکان پذیر است.
بدیهی است که تکنولوژی AR در میان کسب و کار ها و مصرف کنندگان بیش از پیش محبوبیت دارد و تقریبا از هر سه برند، دو تای آن ها پیشرو در استفاده از این تکنولوژی در کسب و کار خود هستند و این در حالی است که بیش از ۷۶٪ از کاربران و مصرف کنندگان تمایل به استفاده از واقعیت افزوده پیش از خرید از فروشگاه های آنلاین دارند.
نرم افزار CRM برای صنعت فرش
بازاریابی از طریق مدیریت ارتباط با مشتری یا CRM Marketing
یک روش بهینه و کارآمد برای تدوین استراتژی، تاکتیک ها و استفاده از ابزار ها و فناوری های نوین در فضای بازاریابی دیجیتالی است که با اجرای آن ها، یک سازمان قادر خواهد بود تا ارتباط خود را به روش سودمند تری در چرخه ی طول عمر مشتری ادامه و افزایش دهد.
به کمک مدیریت ارتباط با مشتریان می توان از میان لیست مخاطبین یک برند یا کسب و کار، علاوه بر شناسایی مشتریان وفادار و درک عمیق از نیاز های آتی آن ها، به حفظ روابط قوی و مستحکم تر نیز کمک کرده و در نهایت فرآیند های مربوط به فروش و بازاریابی نیز توسعه بدهیم.
به کمک CRM، شرکت ها می توانند تعاملات و روابط خود با مشتریان را در یک پایگاه داده متمرکز سازماندهی کرده و مدیران شرکت به راحتی به این پایگاه داده دسترسی خواهند داشت. این تمرکز باعث می شود تا نمایندگان فروش به راحتی اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کرده و متناسب با محصول، خدمات و شخصی سازی نیاز های مشتری آن ها را در تعاملات خود ارائه دهند. در سال 2013، استفاده از نرم افزار های CRM سبب شد تا کسب و کار ها در بخش فروش 29%و در بخش بهره وری تا 34% رشد داشته باشند و دقت پیش بینی خود را تا 40% افزایش بدهند. همچنین بر اساس گزارش های بدست آمده بازاریابی از طریق CRM می تواند تا 27% به حفظ و بهبود ارتباط با مشتری کمک کند.

چگونه سهم بازار خود را در صنعت فرش افزایش دهیم ؟
حضور در فضای آنلاین
فضای آنلاین بازار فرش نسبت به سایر بازار ها مانند محصولات دیجیتال و لوازم جانبی آن ها بسیار دست نخورده و بکر می باشد. با حضور در این فضا با بهره گیری از ابزار های استاندارد (وب سایت و شبکه های اجتماعی) و ابزار های نوین (شوروم آنلاین ، تکنولوژی واقعیت افزوده ، تور مجازی و غیره) می تواند حضور شما را پررنگ و باعث دیده شدن شما شود تا بتوانید به مرحله افزایش فروش و افزایش سهم بازار برسید.
استفاده از ابزار های نوین برای همگام بودن با تکنولوژی
ابزار های نوین که با پیشرفت تکنولوژی ظهور کردند کار فروش ، مارکتینگ و برندینگ را بسیار ساده کردند. این ابزار ها یا در جهت معرفی محصول کاربرد دارند یا در جهت تهیه آمار و اطلاعات.
ارزش ابزار های معرفی محصول فروش محصولات شما را بسیار ساده کردند. به عنوان مثال با تکنولوژی واقعیت افزوده می توانید فرش را به صورت مجازی به محل استفاده آن ببرید. در این حالت کاربر می تواند بی نهایت مدل و رنگ را به سادگی در منزل یا محل کار خود مقایسه کند و کاملا هدفمند اقدام به خرید کند.
ارزش ابزار های تهیه آمار و اطلاعات در این است که برای برندسازی و بازاریابی و فروش در عین اینکه هزینه کمتری می پردازید ، بازدهی و خروجی بیشتری به دست می آورید. به این صورت که با مشاهده و پایش کانال هایی که تعریف می شوند می توانید چگالی مخاطبان خود که مشتریان احتمالی هستند را به درستی و کاملا دقیق مشاهده و ردیابی کنید. از این طریق هنگامی که ببینید برخلاف شهر A که تصور می کردید بیشترین نرخ مشتری را دارید شهر B که در آن کار خاصی انجام ندادید ، بیشترین پتانسیل توسعه بازار را دارد.
برندسازی و ایجاد اگاهی از برند
مزیت رقابتی شما چیست ؟
طرح ؟ قیمت ؟ کیفیت ؟
هیچکدام از این موارد مزیت رقابتی محسوب نمی شوند. چه چیزی باعث می شود که از بین رقبا متمایز باشید؟ چیزی که باعث شود مشتری وفادار خلق کنید. مشتری ای که به لحاظ احساسی با نام تجاری شما درگیر شده باشد و به شما گره خورده باشد.
تبلیغات هدفمند و مستمر
هدف از تبلیغات رسیدن صدا و نام شما به مخاطب است. مخاطبی که مشتری احتمالی شماست و این امکان وجود دارد که مشتری قطعی شما باشد.
تبلیغات پر هزینه الزاما به معنی بازگشت سرمایه بیشتر برای شما نیست. پیش از آن که وارد فضای تبلیغات شوید می بایست الزامات بهره برداری صحیح از تبلیغات خود را برآورده کرده باشید. در این صورت می توانید از هزینه ای که در تبلیغات می کنید بیشترین بهره برداری را داشته باشید.
با اتخاذ استراتژی صحیح بازاریابی و فروش ، می توانید گاها از تبلیغات کم هزینه بیشتر از تبلیغات پر هزینه ، سود بیشتری را به دست آورید. همچنین این که با استمرار و حضور مستمر در فضای تبلیغاتی موجود و در معرض دید مصرف کننده بودن می توانید در بلند مدت نتیجه خیلی بهتری از تبلیغات برای کسب و کار خود تجربه کنید.
توسعه بازار مصرف به خارج از ایران و استفاده از پتانسیل صادرات
صادرات فرش هم نیاز به گفتن ندارد. یکی از سود آور ترین صادرات غیر نفتی است که می توان از برای توسعه کسب و کار و افزایش درآمد استفاده کرد.
می توانید با استفاده از کانال های جدید ایجاد شده و روش های متعددی که برای صادرات وجود دارد ریسک این کار را برای خود کم کنید و همچنین درآمد بالایی از این طریق به دست آورید.
ایجاد شفافیت و یکپارچگی در فروش
شبکه های اجتماعی تماس ، گفت و گو و ایجاد ارتباط نزدیک با مخاطبان تان را بیش از پیش آسان کرده. هوشمندی امروزه در ایجاد شفافیت در کسب و کار است و برقراری عدالتی که مشتریان شما به این باور برسند که بین آن ها تبعیضی قائل نشده است.
بلاگ تخصصی صنعت فرش
گزارش بین المللی صنعت فرش
در این گزارش تولیدکنندگان بین المللی صنعت فرش درمورد این عوامل تاثیر گذار در فروش این محصول ارزشمند سخن می گویند. به نظر شما چه روند هایی در زمینه ی فروش، جمعیت شناسی، طراحی الگو وسبک، مسائل اقتصادی و قیمت گذاری باید انجام شود تا در صنعت فرش بتوان از سود بهینه حداکثر...
ابزار های بازاریابی نوین و فروش در صنعت فرش
از آنجایی که فرش، در مقوله ی صادرات غیر نفتی قرار می گیرد، استفاده از ابزار های بازاریابی نوین و فروش در صنعت فرش ایرانی به همراه حضور مستمر در بازارهای جهانی می تواند از مزیت های بیشماری برخودار باشد زیرا با بهره گیری از استراتژی های بازرایابی دیجیتال که متناسب...
آیا پتانسیل کسب و کار خود را در این می بینید
که در یک چشم انداز چند ساله
از پیشرو های این بازار خوش تر بدرخشد ؟
با ما در تماس باشید